ویزای کشور چین - China Visa
 
تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

تور چین-تورچین-دیدنی های چین-ویزای کشور چین.ویزای چین

ویزای کشور چین


خدمات تخصصی ویزای چین را با ما تجربه کنید . برای سفر به چین از دو نوع ویزای کشور چین می توان استفاده کرد :

  1. ویزای گروهی چین
  2. ویزای توریستی چین

این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از پنج نفرصادر می گرددکه حداقل دو نفرمی بایست به کشور چین وارد شوند. و برای ان دسته افرادی مناسب می باشد. که با هم سفرمی کنند و هم تصمیم دارند هزینه ویزای چین آنها نسبت به ویزای تجاری چین ارزانتر شود . و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است.

ویزای تجاری یا ویزای انفرادی چین

این ویزا دارای اعتبار سه ماهه برای فقط یکبار ورود به چین است که 15 روز تا یک ماه اعتبار اقامت نیز دارد. این ویزا به صورت کاغذ ویژه غیر قابل جعل است که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین چسبیده می شود. قابل ذکر است انواع دیگری ویزا برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سختتر و مدارک بیشتری نیازمنداست. ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد.

برای تورچین به چه مدارکی نیاز دایم ؟

1- اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
2- اصل و کپی دعوتنامه رسمی
3- فرم پر شده مخصوص سفارت (Application Form)
4- عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم
5- اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی
6- رزرواسیون هتل در چین محل اقامت
برای مشاهده لیست قیمتها وجاذبه های توریستی چین به قسمت دیدنی های چین در سایت ما
مراجعه فرمایید.



درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1689
بازدید دیروز : 1264
بازدید هفته : 3631
بازدید ماه : 3631
بازدید کل : 3631
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3