مدارك مورد نیاز برای تقاضای انواع ویزای چین
 
تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

برای ورود به کشور چین مانند هر کشور دیگر نیاز به ویزای می باشد برای گرفتن ویزای کشور چین باید یک سری مدارک نیز آماده کنیم که لیست آنها را در پایین می آوریم:

::: مدارك مورد نیاز برای تقاضای انواع ویزای چین :

1.         اصل و كپی دعوتنامۀ رسمی

2.         فرم تكمیل شده تقاضای ویزا(Application form) با الصاق عكس رنگی متقاضی

3.         اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

5.         اخذ نوبت ویژه تقاضای ویزا یا ارائه مدارك


::: تایید مدارک برای ویزا چین :

هر نوع مدركی كه نیاز به تأیید این سفارتخانه داشته باشد می‌بایستی به ترجمه رسمی زبان انگلیسی با مهر تأیید و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران رسیده باشد و برای هر مدرك یك عدد فرم مخصوص تأیید مدارك تهیه و به سؤالات مندرج در آن پاسخ داده شود .(این فرم در صفحۀ فرمها در همین وب‌سایت در دسترس می‌باشد)

مدارك مورد نیاز جهت تایید مدارک ویزا :

1-       یك عدد فرم مخصوص تأیید مدارك برای هر مدرك

2-       ترجمه رسمی مدارك مورد نیاز تأیید + كپی

3-       كپی گذرنامه صاحب مدارك



::: مدارك مورد نیاز جهت دریافت گذرنامه و مدارك از سفارت(نوبت بعداز ظهر):

1-       قبض رسید مدارك(Pickup form)

2-       فیش بانكی پرداخت شده به شماره حساب سفارت جمهوری خلق چین مندرج در قبض رسید مدارك

3-       اصل و كپی كارت ملی دریافت‌كننده گذرنامه یا مدارك

4-       اخذ نوبت ویژه دریافت گذرنامه یا مدارك برای بعداز ظهر



درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 517
بازدید دیروز : 664
بازدید هفته : 1181
بازدید ماه : 18819
بازدید کل : 2358057
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3