تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

ویزای چین نمایشگاه گوانجو 94

هر گونه سوالی درباره انواع ویزای قابل حصول چین دارید بدون تعارف از ما بپرسید. فقط کافی است که تلفن کنید!

ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد.

ویزای تجاری چین

ویزای انفرادی چین

ویزای انفرادی چین یا همان ویزای تجاری چین دارای اعتبار سه ماهه برای فقط یکبار ورود به چین است که 15 روز تا یک ماه  اعتبار اقامت نیز دارد. این نوع ویزا چین به صورت کاغذ ویژه غیر قابل جعل است که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین چسبیده می شود. قابل ذکر است انواع دیگری ویزا برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سختتر و مدارک بیشتری می طلبد. 

ویزای چین نمایشگاه گوانجو 94- تور چین

تور چین

قیمت ویزای انفرادی چین 155 دلار

نرخ ویزای انفرادی چین 155 دلار

ویزای گروهی یا توریستی چین

این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 5 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است.

 

مدارکی که برای گرفتن ویزای چین لازم است :

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

اصل و کپی دعوتنامه رسمی

فرم پر شده مخصوص سفارت(Application Form)

عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم

اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی

رزرواسیون هتل محل اقامت

 



ادامه مطلب ...

ویزای چین نمایشگاه گوانجو 93

ویزای تجاری چین یا ویزای انفرادی چین

ویزای تجاری چین دارای اعتبار به مدت سه ماه می باشد که با این ویزا چین هر شخص فقط یکبار می تواند به کشور جمهوری چین وارد شود و 15 روز تا 30 روز اعتبار برای اقامت دارد .  این نوع ویزا چین  به صورت کاغذ ویژه که غیر قابل جعل شدن می باشد است که به یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین الصاق می شود.

قابل ذکر است انواع دیگری ویزا چین برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سخت تر و مدارک بیشتری می طلبد. ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد

 

قیمت ویزای انفرادی چین 155 دلار

نرخ ویزای انفرادی چین 155 دلار

ویزای گروهی یا توریستی چین

این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 5 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین :

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

اصل و کپی دعوتنامه رسمی

فرم پر شده مخصوص سفارت(Application Form)

عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم

اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی

رزرواسیون هتل محل اقامت

 

قیمت ویزای گروهی چین 95 دلار

نرخ ویزای گروهی چین 95 دلار

ما مجری تور چین و اخذ ویزای چین از سفارتخانه چین هستیم با ما تماس بگیرید.

تور چین و ویزای چین تخصص ماست . در اسرع وقت و با کمترین هزینه ممکن انواع و اقسام ویزا را از ما بخواهید . چین پرجمعیت ترین کشور جهان میزبان خوبی برای شما خواهد بود.

ویزای چین

1 ماه توریستی گروهی( اقامت 45 روزه )
زمان لازم جهت اخذ ویزا عادی : 10 روز
زمان لازم جهت اخذ ویزا عادی : 5 روز (35$ گرانتر )
مدارک لازم : گذرنامه +2 قطعه عکس 4X6 + فرم مشخصات فردی ( حداقل 5 نفر یا 5 پاسپورت )
هزینه ویزا چین : $93
ویزای انفرادی ال L ( 1 ماه فرصت خروج 1 ماه اقامت )
زمان لازم جهت اخذ ویزای عادی : 15 روز
زمان لازم جهت اخذ ویزای فوری : 10 روز(35$ گرانتر )
مدارک لازم : گذرنامه + 2 قطعه عکس 4X6 + فرم مشخصات فردی
هزینه ویزا : $ 118
ویزای انفرادی اف ( 3 ماه فرصت خروج 1 ماه اقامت )
زمان لازم جهت اخذ ویزای عادی : 25 روز
مدارک لازم : گذرنامه + 2 قطعه عکس 4X6 + فرم مشخصات فردی
هزینه ویزای چین : $ 290

ویزای چین به صورت عادی یا فوری ، ویزای گروهی چین ، ویزای ال چین ، ویزای تجاری چین در تهران مجری مستقیم اخذ ویزای چین به صورت فوری و عادی ، گروهی ، تجاری ، انفرادی و 6 ماه و 1 ساله به همراه دعوتنامه و انجام کلیه امور اخذ ویزا ارزانترین نرخ و 100 ضمانت حسن انجام و ارائه خدمات مسافرتی ویژه از قبیل رزرو هتل ، اخذ ویزا ، وقت سفارت ، پروازهای ادامه مسیر ، امور نمایشگاهی ، مترجم و راهنمای فارسی زبان ، سرویس رایگان به مراکزخرید ، ترانسفر اختصاصیVIP


تورهای چین ( پکن ، شانگهای ، هانگژو ، گوانگجو ، شنزن ، ایوو )
هر روز هر هفته :

7 شب و 8 روز پکن فقط 2.990.000 تومان
7 شب و 8 روز پکن و شانگهای فقط 3.900.000 تومان
10 شب و 11 روز دور ( پکن ، شانگهای ، هانگژو ) فقط 3.940.000 تومان
خدمات تورها :
بلیط رفت و برگشت + ترانسفر فرودگاهی + اقامت در هتل 5 ستاره ساحلی با صبحانه + راهنمای فارسی زبان + 3روز گشت کامل با نهار + پرواز ادامه مسیر + ویزا + سیم کارت + بیمه + ترانسفر نمایشگاهی


مدارک لازم برای تور :
پاسپورت با 7 ماه اعتبار با درج امضاء ، 2 قطعه عکس 6 4 زمینه سفید رنگی تمام رخ ، کپی و اصل شناسنامه ، (مشخصات کامل مسافر از قبیل آدرس منزل و محل کار با ذکر شماره تلفن ضروریست)
نرخ پرواز تک:
پکن با پرواز ایران ایر فقط 2.200.000 تومان
شانگهای با پرواز ماهان فقط 2.240.000تومان
گوانگجو با پرواز ماهان فقط 2.400.000تومان
امتیازات برتر :
نمایندگی پروازهای چین
معتبرترین آژانس چین
مجری مستقیم چین
بهترین خدمات چین
ارزانترین پرواز چین
هتل در چین
هتل در پکن
هتل در شانگهای
هتل در گوانگجو
عضو ایران اسکای گروپ
ویزای فوری چین
نمایشگاه گوانگجو
دعوت نامه چین
سفارت چین

برج معبد بودائي سونگ يو ( song yue) در کوهستان سونگ شان

قديميترين معبد بودائي آجري چين

برج معبد بودائي سونگ يو ( song yue) در کوهستان سونگ شان

 

همانطور که در مطالب قبلی گفتیم یکی از انواع دیدنی های چین معابد چین می باشد. که به انواع شکل ها و سبک های مختلف ساخته شده است و تور چین مورد استقبال شرکت کنندگان در تورهای چین قرار گرفته است. حال در این قسمت به آشنایی با معبد بودایی برج مانند معروف به معبد سونگ يو می پردازیم که این معبد قدیمی ترین معبد بودایی است که با آجر ساخته شده است.

کوهستان سونگ شان يکي از 5 کوهستان معروف چين و معبد سونگ يو معبد بودائي مشهور آن کوهستان است. اين معبد بودائي در سال 520 ساخته شده و داخل آن بشکل سطل خالي است که اکنون نردبان آن خراب شده و فقط چند تير چوبي در سقف باقي مانده است.

ديوار خارجي آن از آجر سياه و گل زرد خيلي محکم ساخته شده است. اين معبد بودائي، با چند لبه تزيين شده، خيلي زيبا به نظر مي ايد. در طبقه يکم معبد کتيبه معبد بودائي شاه ايو ( ayu) تراشيده شده است . هر طرف، يک کتيبه نصب گرديده که سبک آن نفيس و لطيف است .طاقچه هاي ديواري هر طبقه داراي ارزش عالي هنري بوده که سبک معماري چين در قرن 6 را به خوبي نشان داده است.

دریافت انواع ویزای چین : ویزای توریستی چین . ویزای گروهی چین.ویزای تحصیلی چین.ویزای تجاری چین. ویزای فوری چین.ویزا چین ... را به ما بسپارید.

ویزا چین |ویزا توریستی چین

ویزا توریستی چین را افرادی باید بگیرند که هدفشان از مسافرت به کشور چین و ورود به این کشور یا سیاحت و گردشگری است و یا دیدار با اعضای خانواده شان است که با دلایل موجه در چین به سر می برند.

مدت زمان ویزا توریستی چین :

روادید توریستی چین (روادید نوع L) برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد.
جهت تقاضای روادید چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد (در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی روادید تجاری الزامی است).
توجه: به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری بطلبد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.
آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید کشور مربوطه است.
توجه: اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه، تکمیل و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار گرفته و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت شود.

 

تور چین ویزا چین ویزای چین

 

مدارک موردنیاز برای ویزا چین :


مدارکی که به سفارت چین ارائه می‌شوند، باید به ترجمه‌ی رسمی زبان انگلیسی با مهر تائید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برسند و برای هر مدرک، یک فرم مخصوص تائید مدرک تکمیل شده و دو سری کپی از هر کدام موجود باشد. فرم تائید مدارک را می‌توان همراه با فرم درخواست روادید از سفارت جمهوری خلق چین در تهران دریافت کرد.
تائید مدارک حدوداً یک هفته طول می‌کشد و هزینه‌ی آن برای ویزاهای غیرتجاری چین ٢٠٠٠٠ تومان و برای ویزای تجاری چین ٤٠٠٠٠ تومان است.
یک: شناسنامه ایرانی

دو: گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی زمینه روشن؛ سایز عکس‌ها ٦×٤و باید شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: دعوت‌نامه؛ خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

پنج: بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چین.

در حال حاضر کنسولگری چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری چین را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی حدوداً دو هفته و ویزای نیمه‌فوری چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
هزینه‌ی صدور ویزای عادی چین، ١٥٠ دلار است.
توجه: نرخ ویزا چین برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت، قابل برگشت نیستند.

 
توجه : امکان دارد پلیس مرزی هنگام ورود به کشور چین، مدارکی را که به کنسول‌گری برای دریافت روادید ارائه کرده‌اید، از شما مجدداً بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود روادید قانونی، از ورود شما به خاک چین به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر همراه داشته باشید.

تخصص ما ویزای چین است.

ویزای چین++ China Visa

خدمات تخصصی ویزای چین را از ما بخواهید

دو نوع ویزای چین برای مسافرت به چین لازم است :

اول : ویزای گروهی چین یا همان ویزای توریستی چین

دوم : ویزای تجاری چین یا ویزای انفرادی چین

 

ویزای چین-تور چین

 

ویزای توریستی چین
این نوع ویزای چین جهت استفاده گروههای بیش از پنج نفرصادر می گرددکه حداقل دونفرمی بایست به کشور چین وارد شوند.وبرای اندسته افرادی مفیداست که با هم سفرمی کنند وقصد دارند هزینه دیزای چین انها نسبت به ویزای تجاری ارزانتر شود.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است.


ویزای تجاری چین یا ویزای انفرادی چین
این ویزا دارای اعتبار سه ماهه برای فقط یکبار ورود به چین است که 15 روز تا یک ماه اعتبار اقامت نیز دارد. این ویزا به صورت کاغذ ویژه غیر قابل جعل است که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین چسبیده می شود. قابل ذکر است انواع دیگری ویزا برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سختتر و مدارک بیشتری نیازمنداست. ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد.زاق

برای تور چین به چه مدارکی نیاز دایم ؟
1- اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
2- اصل و کپی دعوتنامه رسمی
3- فرم پر شده مخصوص سفارت (Application Form)
4- عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم
5- اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی
6- رزرواسیون هتل محل اقامت
برای مشاهده لیست قیمتها وجاذبه های توریستی چین به سایت ما

ویزای مولتی 3 ماهه چین

 

ویزای چین China Visa

خدمات ویزای چین به صورت کاملا تخصصی
برای سفر به چین از دو نوع ویزا می توان استفاده کرد
ویزای گروهی یا توریستی چین
این ویزا برای گروههای بیش از پنج نفر صادر می شود که حداقل دونفر از این 5 نفر باید به کشور چین وارد شوند. و برای ان دسته افرادی مفید است که با هم سفر می کنند و قصد دارند هزینه ویزای چین انها نسبت به ویزای تجاری ارزانتر شود.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است.


ویزای تجاری چین یا ویزا انفرادی چین
این ویزا دارای اعتبار سه ماهه برای فقط یکبار ورود به چین است که 15 روز تا یک ماه اعتبار اقامت نیز دارد. این ویزا به صورت کاغذ ویژه غیر قابل جعل است که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین چسبیده می شود. قابل ذکر است انواع دیگری ویزا برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سخت تر و مدارک بیشتری نیازمنداست. ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد.

 

تور چین-ویزای چین.ویزا چین

 

 

ویزای مولتی 3 ماهه چین چیست؟

 

این نوع ویزای چین برای 2 بار ورود به کشور چین می باشد. که بیشتر تجار و کسانی که باید چند بار در طول سه ماه به کشور چین مسافرت کنند. مناسب می باشد. هزینه و قیمت این نوع ویزای 3 ماهه چین 350 دلار می باشد. که نیاز به 20 روز کاری برای اخذ آن از سفارت کشور چین دارد.



برای تورچین به چه مدارکی نیاز دایم ؟

  • - اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • - اصل و کپی دعوتنامه رسمی
  • - فرم پر شده مخصوص سفارت (Application Form)
  • - عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم
  • - اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی
  • - رزرواسیون هتل محل اقامت

ویزای تجاری چین

 ویزای تجاری چین مختص تجار و بازرگانان می باشد.  برای اخذ و گرفتن این نوع ویزا چین ،حتما باید یکی از شرکتهای چینی و یا با استفاده ازگواهی رسمی شرکت مربوطه برای شرکت در نمایشگاه های تجاری کشور چین الزامی می باشد. پس از دریافت دعوت نامه، لازم است فرد با تکمیل فرم های مربوط به ویزای تجاری و پاسپورت ، عکس و... به سفارت چین مراجعه نماید. مدت زمان لازم برای صدور این ویزا معمولاً یک ماه می باشد اما در مواردی ممکن است بیشتر یا کمتر از زمان یاد شده طول بکشد.و از لحاظ قیمت و هزینه نسبت به سایر انواع ویزای چین گرانتر است.

معرفی کشور چین


چین چشم‌انداز طبیعی متنوعی دارد، از استپ‌های جنگلی و بیابان‌هایی چون گبی و تکله‌مکان در ناحیهٔ خشک شمالی نزدیک به مغولستان و سیبری ِ روسیه گرفته تا جنگل‌های زیرگرمسیری در سرزمین‌های مرطوب جنوبی نزدیک به ویتنام، لائوس و برمه. مناطق غربی کشور ناهموار است و رشته‌کوه‌های هیمالیا و تیان شان مرز طبیعی آن را با هند و آسیای میانه ترسیم می‌کنند. در مقابل، نواحی شرقی این کشور کم‌ارتفاع است و با ساحلی به طول ۱۴٫۵۰۰ کیلومترمربع در جنوب شرقی با دریای جنوب چین و در شرق با دریای شرق چین همسایه‌است که در سوی دیگرش تایوان، کره و ژاپن قرار گرفته‌اند.

تمدن چین باستان یکی از کهن‌ترین تمدن‌های تاریخ است که در سواحل حاصل‌خیز رود زرد که در دشت شمال چین جاری‌ست شکوفا شد. نظام سیاسی چین بیش از ۶ هزار سال مبتنی بر سلطنت مطلقهٔ موروثی بود. نخستین دودمان پادشاهی این کشور دودمان شیا در حدود ۲ هزار سال پ. م بود. اما نخستین حکومتی که چین را متحد کرد دودمان چه‌این در ۲۲۱ پ. م بود. آخرین دودمان پادشاهی این کشور هم چینگ بود که در ۱۹۱۱ با تشکیل جمهوری چین به رهبری کومینتانگ حزب ملی چین، نابود شد. چین در نیمهٔ اول سدهٔ بیستم میلادی در دریایی از اختلافات و جنگ‌های داخلی غوطه‌ور بود که کشور را به دو اردوگاه سیاسی عمده تقسیم کرده بود؛ کومینتانگ و حزب کمونیست چین. مخاصمات اصلی در ۱۹۴۹ با پیروزی کمونیست‌ها در جنگ داخلی و تأسیس جمهوری خلق چین در سرزمین اصلی پایان یافت. جمهوری چین به رهبری کومین‌تانگ پایتخت خود را به تایپه در تایوان منتقل کرد و حکومت آن امروزه به تایوان، کینمن، ماتسو و چند جزیره دوردست دیگر محدود شده‌است. از آن هنگام جمهوری خلق چین و جمهوری چین درگیر اختلافات سیاسی شدیدی با یکدیگر در مورد حق حاکمیت و وضعیت سیاسی تایوان بوده‌اند.

از هنگام اجرای اصلاحات اقتصادی در چین برای پی‌ریزی یک اقتصاد مدرن، چین یکی از سریع‌ترین رشدهای اقتصادی دنیا را داشته‌است. این کشور هم‌اکنون بزرگترین صادرکننده و دومین واردکنندهٔ بزرگ کالا است و دومین اقتصاد بزرگ دنیا بر پایهٔ تولید ناخالص داخلی را در اختیار دارد. چین عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل و سازمان‌های چندجانبه‌ای همچون سازمان تجارت جهانی، اپک، سازمان همکاری شانگهای و گروه ۲۰ است. چین به عنوان کشوری دارای سلاح هسته‌ای از بزرگترین ارتش دائمی دنیا و دومین بودجه دفاعی بزرگ دنیا برخوردار است. چین همچنین از سوی برخی از دانشگاهیان، تحلیل‌گران نظامی، اقتصادی و سیاسی یک ابرقدرت بالقوه لقب گرفته‌ است.

طولانی-ترین-مترو-دنیا-جهان-پکن-چین

مترو پکن دارای 8 خط، 200 کیلومترطول ،123 ایستگاه مترو،روزانه 3565000 نفر را جایجا می کند. رکورد 4920000 نفر جابجایی در روز را نیز این خط مترو از آن خود کرده است. و با توجه به اینکه خود پکن نیز بعنوان پایتخت کشور پر از جاذبه چین که دیدنی ها و مکان های فراوانی را نیز در خود جای داده است. روزانه هزاران توریست و گردشگر نیز از سایر نقاط دنیا در این شهر اوقات تعطیلات و مسافرت خود  راطی می کنند.که باعث شده این مترو به سرعت رو به گسترش برود . بگونه ای که پکن می خواهد طولانی ترین مترو دنیا را با اخداث 19 خط و  561 کیلومتر طول را تا سال 2020 میلادی احداث کند که دز این صورت طولانی ترین سیستم مترو دنیا خواهد شد.به هر حال برای گردشگران و مسافرات دانستن ساعت کار مترو پکن بسیار مهم است چرا که شاید نیاز به آن پیدا کنند. زمان فعالیت مترو پکن از ساعت 5 صبح تا 11 شب می باشد. و در روزهای خاص مثل تعطیلات گاها افزایش زمان کار دارد.

 ویزای تجاری چین

برای اخذ و دریافت این نوع ویزای چین ، داشتن دعوت نامه رسمی از یک شرکت چینی و یا گواهی رسمی شرکت در نمایشگاه های تجاری الزامی است. پس از دریافت دعوت نامه، لازم است فرد با تکمیل فرم های مربوط به ویزای تجاری و پاسپورت ، عکس و... به سفارت چین مراجعه نماید. مدت زمان لازم برای صدور این ویزا معمولاً یک ماه می باشد اما در مواردی ممکن است بیشتر یا کمتر از زمان یاد شده طول بکشد. این نوع ویزای چین از لحاظ قیمت و هزینه نسبت به سایر انواع ویزای چین گرانتر می باشد.اما نگران هزینه و زمان اخذ ویزای تجاری چین نباشید ما تا جایی که امکان داشته باشد سریعتر و ارزانتر برای شما ویزای تجاری چین را اخذ می کنیم.

اخذ ویزای توریستی چین مستقیم و بدون واسطه

اخذ مستقیم و بدون واسطه ویزای توریستی و دعوتنامه چین با ارزانترین قیمت و کمترین زمان ممکن جهت هموطنان گرامی و آژانس های همکار به صورت ویزای فوری و عادی چین


مدارک جهت اخذ ویزای تجاری چین :

  • اصل پاسپورت
  • دو قطعه عكس رنگی زمینه سفید
  • آدرس و تلفن مسافر
  • تاریخ شروع ویزا چین


انواع ویزاهای چین

  • ویزای یکماهه توریستی عادی،
  • ویزای یکماهه توریستی فوری،
  • ویزای یکماهه تجاری عادی،
  • ویزای یکماهه تجاری فوری،
  • ویزای یکماهه تجاری نیمه فوری،
  • ویزای یکماه انفرادی عادی L،
  • ویزای یکماهه انفرادی فوریL ،
  • ویزای سه ماهه تجاری دبل،
  • ویزای شش ماهه تجاری مولتی پل، 
  • ویزای  یکساله تجاری


خدمات سفر و تور چین
آژانس مسافرتی ما در ضمن اخذ ویزا و دعوتنامه اقدام به تهیه بلیط ، پرواز شرکت CZ،ایران ایر،ماهان،امارات ، قطری و کلیه خطوط خارجی به مقصد چین و همچنین تهیه بلیط در مسیر شهرهای داخلی چین و گوانجو و رزرواسیون هتل های چین و گوانجو با ارایه واچر رسمی و همچنین بیمه مسافرتی و برنامه ریزی جهت حضور در نمایشگاه پکن و فاز 1و2و3 گوانجو جهت توریستها و گردشگران ایرانی .

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 548
بازدید دیروز : 664
بازدید هفته : 1212
بازدید ماه : 18850
بازدید کل : 2358088
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3